Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 4 ani.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Videoproiector LED Home V-Led 50, Screen Mirroring Kruger M

0 stars: 0.00 din 0 pareri

7369 lei Lei
Brand
Krüger & Matz
Cod produs
KM0371-MBL
Out Of stock
Descriere
Proiector LED pentru acasa Kruger&Matz V-LED50

Vrei sa te decizi ce videoproiector sa alegi pentru acasa? Alegerea nu trebuie sa fie dificila! Este nevoie doar de o clipa pentru a vedea toate posibilitatile dispozitivului si pentru a descoperi ca proiectorul LED Kruger&Matz V-LED50 ti se va potrivi! Functionalitatea sa si designul elegant il vor face un element perfect al apartamentului tau.

Proiector cu Wi-Fi

Cel mai mare avantaj al proiectorului V-LED50 de la Kruger&Matz este conectivitatea Wi-Fi, care va inlocui unele dintre functiile unui televizor Smart. Acum nu numai ca poti proiecta filme si imagini salvate pe telefon sau computer, dar poti urmari si continut online de pe platforme de streaming precum Netflix sau YouTube. Si toate acestea fara a conecta cabluri suplimentare!

Proiector Full HD

Nu stii daca sa alegi un proiector sau un televizor? Alegerea este usoara! Kruger&Matz V-LED50 are o dimensiune de proiectie reglabila si iti permite sa afisezui imagini cu diagonala de pana la 120. Acum te vei simti ca la cinema de fiecare data cand urmaresti un film!

Butoane de reglare imagine

Proiectorul multimedia LED Kruger&Matz este dotat cu doua butoane care iti permit sa reglezi in mod convenabil setarile imaginii la propriile cerinte. Primul regleaza manual focalizarea imaginii, al doilea iti va permite sa corectezi distorsiunea de trapez.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura