Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 4 ani.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Lampa solara de perete cu senzor de miscare 2400mAh, 172 LED

0 stars: 0.00 din 0 pareri

698 lei Lei
Brand
LTC
Cod produs
RTV0400068-MBL
Out Of stock
Descriere
Lampa solara de perete cu senzor de miscare 2400mAh, 172 LED, negru

Incepeti cu usurinta sa utilizati surse de energie regenerabila cu lampi solare LTC!

LTC de inalta calitate

Seria de lampi solare LTC sunt produse care combina manopera atenta si calitatea inalta a materialelor utilizate. Componentele electronice utilizate in lampi sunt caracterizate prin durabilitate si durata de viata, permitand utilizarea fara probleme a dispozitivului pentru o perioada lunga de timp. Produsele LTC vor atrage chiar si cei mai pretentiosi clienti.

Fara cabluri!

Lampa solara este o alternativa accesibila la iluminatul traditional si va permite sa obtineti energie electrica intr-un mod ecologic. Aparatul este trivial de usor de utilizat. Instalarea se reduce la agatarea lampii pe perete. Lampa nu necesita cabluri pentru o functionare corecta!

Principiul de functionare

Principiul de functionare al dispozitivului este foarte simplu. Panoul solar situat pe partea superioara a lampii colecteaza energia solara in timpul unei zile insorite si o stocheaza in bateria incorporata. Cand soarele apune, lampa foloseste energia stocata anterior pentru a alimenta diodele si iluminatul, de ex. drumul acasa.

Zone luminoase

Lampa este formata din module LED montate in diferite unghiuri. Aceasta configuratie va permite sa iluminati o zona mare din jurul lampii.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura